+30 697 2209364, +30 210 8169522, +30 210 8169597                Πεύκων 13 Πλ. Βαρυμπόμπης και Ευκαλύπτων 16, 13677        

slider n5

________________________________
erasm

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ERASMUS+

________________________________
erasm________________________________

Επισκεφτείτε τα 
Μοντεσσοριανά Σχολεία

monte

______________________

 

Επισκεφτείτε την 
Παιδαγωγική Πρωτοπορία

protop

___________________________

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  

Κάντε κλικ εδώ
για να δείτε διευθύνσεις Site
με όλες τις απαραίτητες
πληροφορίες 
για τις εργασίες σας
.
_______________________________

Όλοι οι οδηγοί
των αρχαιολογικών
μουσείων της Ελλάδας
για ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα

 _______________________________

 Εάν δεν έχετε βρει κάποια 
από τα βιβλία του Οργανισμού
Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων,
μπορείτε να επισκεφθείτε
την ιστοσελίδα του Υπουργείου

http://digitalschool.minedu.gov.gr
_______________________________

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙO ΜΑΣ

Το σχολείο μας όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο καλεί και βραβεύει κάποιους Έλληνες και Ελληνίδες που άφησαν το αποτύπωμά τους στην πολιτιστική, στρατιωτική, καλλιτεχνική και αθλητική ζωή της Ελλάδας.

Έχουν κατά καιρούς παρευρεθεί και βραβευθεί στο σχολείο μας γνωρίζοντας και μιλώντας στα παιδιά μας οι εξής:  Απόστολος Σάντας ο ήρωας που κατέβασε την χιτλερική σημαία από τον βράχο της Ακρόπολης, ο τετράκις Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, ο πολυπράγμων Γιάννης Ζουγανέλης, η θεατρική συγγραφέας και σκηνοθέτης Κάρμεν Ρουγγέρη, ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας, η συγγραφέας Άλκη Ζέη, ο πρόεδρος του χαμόγελου του παιδιού Ανδρέας Κ. Γιαννόπουλος , ο παρουσιαστής και ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, οι εμβληματικοί αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης και Μίμης Δομάζος, η συνθέτης και τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη κ.α.

Φέτος το σχολείο μας κάλεσε και βράβευσε τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μασούρα που αγωνίζεται  στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας αθλητής με πολλές διακρίσεις σε νεαρή ηλικία (3 πανελλήνια πρωταθλήματα, 1 κύπελλο Ελλάδος, κ.λπ)

Τα παιδιά του σχολείου ετοίμασαν βίντεο - αφιέρωμα για τη βιογραφία του Γιώργου Μασούρα και η γυμνάστρια-προπονήτρια ποδοσφαίρου κυρία Κουτραφούρη Γεωργία μίλησε για την ποδοσφαιρική του πορεία έως και σήμερα.

Έπειτα ο κύριος Μασούρας πήρε τον λόγο και μίλησε στα παιδιά. Δε φτάνει μόνο το ταλέντο για να γίνει κάποιος καταξιωμένος αθλητής, χρειάζεται να κοπιάζει για να φτάσει και να διατηρείται στο επίπεδο που βρίσκεται, μίλησε για τις θυσίες και τον χρόνο που αφιερώνει από την προσωπική του ζωή για να δουλεύει σκληρά και με επιμονή έτσι ώστε να επιτύχει τους στόχους του, καθώς επίσης και για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθεί ένας αθλητής του επιπέδου του.

Επίσης ο κύριος Μασούρας μίλησε στα παιδιά για τον συνδυασμό των σπουδών με τον αθλητισμό αφού ο ίδιος μέσα σε όλες τις διακρίσεις του, κατάφερε να περάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η παρουσίαση από την  “Ακαδημία Ποδοσφαίρου” του σχολείου μας του σχεδίου εργασίας με θέμα “ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ” δίνοντας “πάσα” στον κύριο Μασούρα να μιλήσει στα παιδιά για το ότι ο αθλητισμός δεν έχει χρώμα (πράσινοι, κίτρινοι, κόκκινοι), ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, ο αθλητισμός ενώνει, οι αθλητές είναι αντίπαλοι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μετά το τέλος κάθε αγώνα όλοι είναι φίλοι μεταξύ τους ανεξαρτήτως χρώματος και ομάδας.

Ο κύριος Γιώργος Μασούρας ως ένας αθλητής με ήθος είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά και με το κάλεσμά μας του δόθηκε η ευκαιρία να περάσει μηνύματα που θα βοηθήσουν  τα παιδιά στην πορεία τους όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.

Τέλος ο κύριος Μασούρας απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών μας και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.

Ακολουθούν φωτογραφίες.

6

1

2

4

7

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Please publish modules in offcanvas position.